BADER fördelar

 BADER fördelar

När du beställer från BADER drar du nytta av många fördelar. 

Upptäck alla fördelar för BADER-kunder nu:

 

Från ett ordervärde på 700 kr levererar BADER fraktfritt. Om något inte skulle passa eller falla dig i smaken kan du naturligtvis returnera varan. Returfraktkostnaden är 50 kr per returpaket. Dessa avräknas mot kreditfakturan för de returnerade varorna.
Använd den bifogade returetiketten för detta ändamål.

Oavsett vad du beställer har du alltid 14 dagar på dig att titta på allt och kontrollera det i lugn och ro. Eftersom du åtnjuter bytes- eller returrätt!
Om en vara inte passar eller tilltalar dig, eller om en vara inte levererats till din belåtenhet, har du 14 dagars ångerrätt och kan returnera varorna till BADER.
Returfraktkostnaden är 50 kr per returpaket. Dessa avräknas mot kreditfakturan för de returnerade varorna.

BADER:s kundtjänst är tillgänglig måndag till fredag från 10.00 till 18.00. Vår vänliga personal hjälper dig gärna och ger dig råd. Bra service, kompetent rådgivning och stöd skrivs med stora bokstäver hos BADER. BADER-personalen hjälper också gärna till med frågor om passform, stil eller rätt storlek. Så här kan du nå oss: BADER Kontaktcenter. Så här kan du nå oss: BADER Kontaktcenter.

Våra inköpare ägnar stor uppmärksamhet åt kvaliteten på varorna i enlighet med de strikta BADER-kvalitetsriktlinjerna. I de internationella metropolerna letar de efter specialplagg och nya trender och sätter ihop ett balanserat sortiment av kläder, smycken och mycket mer. Innan de utvalda artiklarna slutligen inkluderas i sortimentet genomgår de en intern kvalitetssäkring. Våra tekniker och ingenjörer inom kvalitetssäkring testar varje prov individuellt. I processen genomgår textilartiklarna en passformskontroll enligt BADER-måttkonceptet. Sömglidning, sömbearbetning samt tvätt- och gnuggtester för att kontrollera färgbeständigheten är standard för oss. Här kontrolleras om varorna behåller sin färg och form efter testerna. Särskild uppmärksamhet ägnas åt att artiklarna förpackas på rätt sätt så att inget går sönder under transporten. När varorna anländer till vårt leveranscenter inspekteras de igen enligt de strikta BADER-kvalitetsriktlinjerna. Detta säkerställer att varorna är i optimalt skick när de levereras till kunden. Avdelningen för kvalitetssäkring låter testa artiklarna för skadliga ämnen i certifierade och oberoende laboratorier.

BADER håller sig strikt till gällande lagstiftning vid all databehandling. Personuppgifter behandlas, lagras och används i första hand för optimal orderbehandling. I förekommande fall kan det krävas att nödvändiga uppgifter vidarebefordras till tjänstleverantörer som vi anlitar, som leverantörer, speditörer osv., exempelvis för att skicka dig en produkt direkt från fabrik. Självklart kan du invända mot att din adress och dina beställningsuppgifter används i marknadsföringssyfte. Ytterligare information hittar du under: Dataskydd hos BADER.

Hos BADER kan du naturligtvis välja mellan olika betalningsalternativ.
Vi erbjuder följande betalningsmetoder: PayPal, VISA, Mastercard, Klarna. Ange bara din betalningsbegäran i beställningsprocessen.
Du kan läsa mer om de betalningsalternativ som erbjuds på: Betalningsalternativ på BADER.